Buiksloterweg 99, 1031 CJ, AmsterdamMa - Vrij: 07:00 - 17:00 /

Actueel

Health Communicator op de Huisartsbeurs 2012

Op 24 Maart organiseert de Landelijke Huisartsen Vereniging tussen 10:00 en 18:00 de Huisartsbeurs 2012 in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens deze 8e editie van de beurs worden kennis, kunde, ervaring, producten en diensten op het gebied van de huisartsenzorg gedeeld. Ook Stichting Communicatie Zorg is op de beurs aanwezig om u Health Communicator te tonen. Wij zijn dit jaar te vinden op de stand van het bedrijf “Monster Meubel” op locatie D104. Zie hier een overzicht van de beursvloer.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contact formulier.

Nuttige links:

  • Bereikbaarheid Jaarbeurs Utrecht (auto / OV ).
  • De Health Communicator folder (PDF).

Deel dit bericht